Brocade Capital Solutions start samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions om dienstverlening in Europa uit te breiden

Brocade Leasing en BNP Paribas Leasing Solutions helpen klanten in te spelen op wisselende netwerkeisen

Brocade (Nasdaq: BRCD) werkt samen met BNP Paribas bij het leveren van Brocade Leasing-diensten in Europa. Het accent ligt op het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, België en Spanje. Daarnaast is ook India een doelmarkt. Op basis van de overeenkomst werkt BNP Paribas Leasing Solutions samen met Brocade om de leasemogelijkheden verder uit te breiden. Daardoor zijn klanten in staat om tegen flexibele en aantrekkelijke tarieven in te spelen op hun netwerkeisen.

Van IT-managers wordt op dit moment verwacht dat zij netwerkoplossingen weten te vinden, die een antwoord bieden op steeds wisselende eisen en die passen binnen steeds krappere budgetten. Met Brocade Leasing, onderdeel van het Brocade Capital Solutions-portfolio dat onder meer Brocade Network Subscription omvat, vernieuwen organisaties hun netwerkinfrastructuren zonder grote investeringen. Zij kunnen zich zo richten op het creëren van de juiste schaal van hun netwerk in plaats van op de infrastructuur zelf.

“Als leider op het gebied van netwerkoplossingen die het mogelijk maken netwerken van de toekomst te creëren, zoeken we constant naar innovatie op technisch én zakelijk gebied”, zegt Marcus Jewell, vicepresident EMEA van Brocade. “Met financiering van Brocade kan een klant veel capaciteit bijschakelen, maar op een flexibele manier. Denk aan het bundelen van hardware, software, supportcontracten en professional services op basis van een vast bedrag per maand, wat de financiële druk op de organisatie verlaagt. Onze overeenkomst met BNP Paribas Leasing Solutions versterkt ons commitment aan klanten om hen in staat te stellen hun bedrijfsvoering te transformeren, waarbij ze zorgvuldig kunnen omgaan met budgetten.”

Modellen op basis van verbruik vragen om een andere manier van IT-ondersteuning aan de businessdoelstellingen. De dienstverlening moet zich aanpassen aan de business en ook de manier van afrekenen moet flexibel zijn als diensten on demand worden aangeboden. Daarom kijkt Brocade bij innovatie verder dan de technologiemodellen en heeft het bedrijf ook aandacht voor de businessmodellen die van invloed zijn op de technologiearchitecturen. Het Brocade Capital-portfolio met innovatieve financieringsoplossingen, waaronder Brocade Network Subscription (BNS), biedt aankoopmodellen die even flexibel zijn als cloud-modellen. Zo stelt BNS bedrijven in staat om een hoogwaardig Brocade-netwerk te gebruiken zonder initiële investeringen. Zo’n netwerk is beschikbaar tegen zowel een vast maandelijks bedrag als een operationele uitgave. Aanbetalingen of ander kapitaal zijn niet vereist en Brocade hanteert geen termijnlimieten, wat zorgt voor ongeëvenaarde flexibiliteit.

Meer informatie over Brocade Capital Solutions is beschikbaar op www.brocade.com.