Update Alliance Partner Network Program van Brocade stelt partners in staat nieuwe-generatie SDN-oplossingen te leveren

Doel van verbeteringen: vergroten van aantal winstgevende en technologisch robuuste partnerships  

 

Amsterdam, 6 februari 2014 – Brocade [Nasdaq: BRCD] vergroot zijn channelprogramma, onder andere met een nieuwe component die speciaal ontwikkeld is voor Software Networking Partners. Het  Alliance Partner Network (APN)-channelprogramma van Brocade® is een uitbreiding van de missie van het bedrijf: om leidend te zijn in de markt voor Software-Defined Networking (SDN) door SDN-gerichte dealregistratie en korting op demolicenties, en door een wereldwijd reseller-initiatief voor de Vyatta® vRouter-producten van Brocade te bieden.

Bovendien ondersteunen de innovaties van het APN-programma nieuwe initiatieven voor het resellen van de Ethernet fabric-oplossingen van Brocade. Worden Ethernet fabrics gecombineerd met SDN-initiatieven, dan zijn netwerkoperators in staat hun omgeving te optimaliseren voor virtualisatie op elk niveau.

 

Dit is nieuw in het APN-programma

 

  • Focus op partnerships

o   Het programma stelt partners in staat de winstgevendheid te vergroten en het aantal vaardigheden uit te breiden. Dit is mogelijk door Software Networking materialen, sales- en technische kits, updates aan bestaande channelplatforms, demo’s en technische en salestrainingen.

o   Meer dan honderd erkende partners nemen deel aan het programma. De update is uniek vanwege zijn eenvoudige toegang tot opleidings- en trainingsmaterialen en vanwege de mogelijkheid om de Vyatta 5410, 5415 en 5420 vRouter-modellen van Brocade te resellen.

  • Toekomstbestendige partners via de channel

o   Brocade is van plan om in de tweede helft van 2014 meer veranderingen in het APN-programma uit te rollen. Het gaat hier om meer diepgaande, gespecialiseerde uitbreidingen en programma’s om partners die managed services- (MSP) en cloud-serviceproviderprogramma’s bieden, te belonen.

 

Het nieuwe APN-programma van Brocade is nu beschikbaar voor erkende partners. Meer informatie: www.brocade.com/apn.

 

Quotes

 

Bill Lipsin, vicepresident Global Channel Sales and Marketing van Brocade

“Met de introductie van de Brocade Vyatta 5400 vRouter in de channel en de nieuwe SDN-gerichte initiatieven voor het APN-programma maakt Brocade zijn belofte waar om partners in staat te stellen succesvol te zijn. Tegelijkertijd breiden we onze bestaande business- en technologische activiteiten uit. We richten ons op het bouwen van technologieoplossingen rondom de visie en mogelijkheden die Ethernet fabrics creëerden. Het nieuwe channelprogramma ondersteunt dat doel.”